Logo Wouters
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Gratis actiemagazine

Facebook Wouters Tegels & Sanitair

Bad

Bad van Mix & Match

Bad

Baden van Mix en Match: in alle vormen en maten

Gebruik van een bad is voor de volwassenen een rustmoment in de dag, voor de kleine kinderen juist een heerlijk speelmoment. De vorm van het bad wordt vaak bepaald door uw smaak. In de collectie van Mix & Match van Baden+ hebben we baden in allerlei vormen en maten opgenomen. Ook kunt u alle baden van het huismerk van Baden+ uitbreiden met een whirpool-systeem.

Kies een bad van Mix & Match

Bij de keuze van het bad is het badkamerontwerp en het formaat van de badkamer veelal leidend. Heeft u bijvoorbeeld een kleine badkamer en wilt u toch genieten van een bad? Dan is een compact bad met afgeschuinde hoek een goede keuze. Heeft u meer ruimte en wilt u een eyecatcher? Een vrijstaand bad in acryl of fluweelachtig solid surface is dan een lust voor het oog. En wat dacht u van een half vrijstaand bad? Ook deze mogelijkheid bestaat. Hierbij heeft u toch de look van een vrijstaand bad, maar sluit de achterzijde aan op de muur. Wel zo praktisch!

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen