Logo Wouters
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Facebook Wouters Tegels & Sanitair

Wouters Tegels & Sanitair | Over ons

Wouters Tegels & Sanitair | Over ons

Wouters Tegels & Sanitair | Over ons
wouters-gevel-header.jpg
wouters-team.jpg
wouters-showroom-4.jpg
wouters-showroom-6.jpg
wouters-showroom-11.jpg
wouters-ontwerp.jpg

Wouters Tegels & Sanitair I Over ons

Ruim 30 jaar geleden is Wouters Tegels & Sanitair als tegelspecialist begonnen. Het assortiment bestond destijds voornamelijk uit wand- en vloertegels. Na enkele jaren hebben wij onze showroom uitgebreid met complete badkamers. Inmiddels zijn wij dé sanitair en tegelspecialist in de regio van Baarle Nassau.

Sanitair en tegels voor uw badkamer

Om voor u een droombadkamer te kunnen realiseren werken wij bij Wouters Tegels & Sanitair met mooie sanitair en tegel merken. Met o.a. prachtige badkamermeubels van bijvoorbeeld Keuco en Bruynzeel, kranen van Hansgrohe en Hotbath en douche deuren van Sealskin. Sinds kort zijn wij aangesloten bij Baden+. Nieuw in ons assortiment is dan ook het Baden+ huismerk en het Mix & Match assortiment. Wij maken graag een badkamerontwerp op maat voor u met deze kwalitatieve en scherp geprijsde producten.

Bezoek onze luxe showroom in Baarle Nassau waar wij u de laatste trends en innovaties op het gebied van sanitair en tegels laten zien. Tegels in houtlook bijvoorbeeld zijn momenteel helemaal de trend en niet van echt te onderscheiden. Maar denk ook aan een randloos toilet of een luxe douchewc van Geberit.

Van badkamerontwerp tot installatie

Graag zetten wij in een persoonlijk gesprek al uw wensen op een rijtje, zodat wij een uniek ontwerp voor uw nieuwe badkamer kunnen maken, die volledig is afgestemd op uw budget. Daarbij adviseren wij u niet alleen in product- en materiaalkeuze, maar nemen wij het hele project uit handen. Wanneer u een badkamer aanschaft bij Wouters Tegels & Sanitair ontzorgen wij u van A tot Z.

Een professioneel en vakbekwaam team van monteurs zorgt er voor dat uw nieuwe badkamer met uiterste zorgvuldigheid en oog voor detail wordt geïnstalleerd.

Of het nu gaat om een kleine aanpassing in een bestaande badkamer of een complete renovatie van uw badkamer tot een luxe ontspanningsruimte: bij Wouters Tegels & Sanitair bent u aan het juiste adres!

Direct contact opnemen