Logo Wouters
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Facebook Wouters Tegels & Sanitair

Wand & Vloertegels

Maak uw badkamer af met de mooiste wand- en vloertegels

Wand & Vloertegels
wouters-tegels-2.jpg
wouters-tegels-3.jpg
wouters-tegels-1.jpg
wouters-tegels-4.jpg

Wand- en vloertegels in elke trend en sfeer

Bij Wouters Tegels & Sanitair vindt u een zeer uitgebreid assortiment tegels voor uw complete badkamer. Voor een moderne badkamer kunt u kiezen uit tegels volgens de laatste trends. Denk bijvoorbeeld aan houttegels. Deze zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden en geven uw nieuwe badkamer een mooie natuurlijke sfeer. Maar ook nostalgische tegels zijn bij ons volop te verkrijgen. Hiermee creëert bijvoorbeeld u een prachtige landelijke badkamer.

Een andere trend in tegels zijn de XXL-tegels. Naast een formaat van 1 meter bij 1 meter zijn grote tegelplaten bij ons verkrijgbaar. Hierdoor heeft u minder last van voegen in uw badkamer. Een groot voordeel bij de schoonmaak, waardoor uw badkamer duurzamer wordt.

Mozaïek en natuursteen

Bent u op zoek naar een unieke tegel invulling voor uw badkamer? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Baarle Nassau om ons uitgebreide assortiment mozaïek en natuursteen uit alle delen van de wereld te bekijken. Onze badkamerontwerpers maken de mooiste combinaties met tegels in betonlook of grijstinten.

Tegel outlet

Regelmatig maken wij plaats voor nieuwe collectie, zo kunnen wij u altijd een up to date tegelassortiment laten zien. De tegels in onze outlet zijn extra scherp geprijsd en meestal direct leverbaar. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Direct contact opnemen